Nieuwsgiering geworden?
Klik hier om het platform dat wij bouwen alvast te ontdekken!

Ik ben een…

arrow-to-top

team juridische
handjes

Wij koppelen klanten met een juridisch hulpvraag aan juridische handjes gespecialiseerd in het rechtgebied waar de hulpvraag bij hoort. Het kan zowel gaan om één rechtsgebied als om een combinatie van rechtsgebieden.

oVER ONS

Ons verhaal

We merkten dat veel reguliere juridische kwesties niet vragen om de inschakeling van de advocatuur –iets wat vaak veel tijd, geld en moeite kost– maar juist gediend zijn bij juridisch advies dat niet alleen snel en toegankelijk, maar ook accuraat en goed onderbouwd is. We zagen ook dat veel afgestudeerden in het recht of de accountancy moeite hebben met de overstap van theorie naar praktijk, terwijl ze juist uitstekend op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving op specifieke rechtsgebieden, en staan te trappelen om die kennis in praktijk te brengen. Dit deed ons in 2020 besluiten om Juridische Handjes op te richten.

Juridische Handjes maken juridische ondersteuning voor iedereen toegankelijk én betaalbaar. Of je nu ondernemer/ZZP`er bent, of in je privésituatie wel wat juridische hulp kan gebruiken, je kunt altijd bij ons terecht.

Ons platform koppelt je aan een geschikte, door ons geselecteerde masterstudent Rechten of Accountancy, oftewel, een Juridisch Handje! Wij maken deze koppeling op basis van jouw specifieke vraagstuk, het betreffende rechtsgebied, en de specialismen van onze medewerkers. Je ontvangt vervolgens persoonlijke ondersteuning en begeleiding tegen heldere voorwaarden en voor een betaalbare prijs.

Onze ondersteuning kan zich bijvoorbeeld toespitsen op het doen van onderzoek naar een specifiek juridisch vraagstuk; op ondersteuning in de vorm van juridisch advies; op het opstellen of nalezen van documenten en contracten; of op het uitvoeren van een bezwaar- of beroepsprocedure. Een vrijblijvend gesprek zal hier helderheid over verschaffen, dus neem contact met ons op en leg je specifieke vraagstuk voor aan Juridische Handjes!

WAAR KAN JE ONS
VINDEN?

Juridische Handes werkt 100% remote. Onze studenten zitten in alle grote steden waar een universitaire rechten studie is.

WAAR KAN JE ONS <br /> VINDEN?

Vragen?
Neem contact op:

star

Geeft verplicht veld aan

bg-linear
×