#JuridischeHandjes

Juridische Handjes is een klein bedrijf met grote ideeën. Alleen samen maken we de juridische uitdagingen toegankelijk voor iedereen!

Founder Juridische Handjes

Bjorn Kellerman

Bjorn Kellerman is founder van Juridische Handjes. hij is ondernemer en topsporter en weet hoe belangrijk het is om je te kunnen foucussen op je werk. Als ondernemer wil je daarom de (juridische) bijzaken uit handen geven, zodat jij je kan focussen op je core business en het optimale halen uit je onderneming.

“Ik vind het belangrijk dat juridische advies kan worden aangeboden tegen een toegankelijke prijs en dit moet voor iedereen betaalbaar zijn. Door een digitaal platform te bouwen en hier geselecteerde universitaire studenten te koppelen aan juridische vraagstukken, hopen wij dit mogelijk te maken.

Als ondernemer weet ik ook dat juridische uitdaging niet hetgeen is waarom je ondernemer bent geworden. Door snel ondersteuning te krijgen waardoor je business gewoon door kan gaan maakt Juridische Handjes het toegankelijk om binnen 24 uur een Juridisch Handje gekoppeld te hebben.

“Veel topsporters vallen na hun carrière in een zwart gat. Juridische Handjes wilt voor universitaire masterstudenten voorkomen door praktijkervaring aan te bieden via ons platform”

Een advies voor iedereen

In bijna alle rechtsbieden in Nederland

Juridische Handjes wil juridische ondersteuning voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken. Hiervoor hebben wij een online platform gecreëerd, waar iedereen de juiste ondersteuning kan vinden bij het oplossen van hun dagelijkse juridische uitdagingen.

Ons platform doet dit door jou te koppelen aan een geschikte masterstudent. Oftewel: een Juridisch Handje! Wij doen dit op basis van jouw specifieke vraagstuk, het betreffende rechtsgebied en de specialismen van onze Juridische Handjes.

Jij ontvangt vervolgens persoonlijke ondersteuning en begeleiding tegen heldere voorwaarden en een toegankelijk prijs. Dit kan zijn bij het uitzoeken van een juridisch vraagstuk, ondersteuning door het geven van advies, het nalezen van documenten en contracten, of door het uit handen nemen van een bezwaar- of beroepsprocedure.

Masterstudenten weten meer dan jij denkt!

Onze mensen

Diversiteit is de motor van innovatie

Als jong ambitieus bedrijf dat Nederlandse en Europese klanten bedient, geloven wij dat onze Juridische Handjes de diversiteit van onze opdrachtgever en de maatschappij om ons heen kan helpen met elk juridische uitdaging.

Wij geloven dat onze universitaire studenten goed passen bij de vraagstukken die wij ontvangen van onze opdrachtgever. Wij geloven ook dat wij de studenten kunnen helpen met hun persoonlijke groeimogelijkheden binnen het rechtsgebied waar ze later hun droom willen verwezenlijken.

Juridische Handjes heeft de beschikking over meer dan 50 universitaire studenten die geplaatst kunnen worden in 17 rechtsgebieden.

 Onze mensen zijn sociaal, flexibel en ambitieus