Nieuwsgiering geworden?
Klik hier om het platform dat wij bouwen alvast te ontdekken!

Ik ben een…

arrow-to-top

Juridische uitdagingen

Heb jij een juridisch probleem door een geschil, of heb je eenvoudigweg advies nodig bij het opstellen van een overeenkomst? Juridische Handjes kunnen jou helpen met de meest uiteenlopende juridische uitdagingen en zijn in te zetten tegen een vast laag uurtarief. Jij kiest waar je een Juridisch Handje voor inzet!

Juridische uitdagingen Juridische uitdagingen

Heb jij een juridisch probleem door een geschil, of heb je eenvoudigweg advies nodig bij het opstellen van een overeenkomst? Juridische Handjes kunnen jou helpen met de meest uiteenlopende juridische uitdagingen en zijn in te zetten tegen een vast laag uurtarief. Jij kiest waar je een Juridisch Handje voor inzet!

bg

Wat kost het?

TarieF € 55,- per uur (ex. BTW)

  • Heb je juridische vragen, een juridisch probleem of een geschil, en wil je hierover advies inwinnen? Juridische Handjes helpen je met de meest uiteenlopende juridische vraagstukken en zijn in te zetten tegen een vast, laag uurtarief. On demand, flexibel en snel!
  • Juridische Handjes gaan vrijblijvend met je in gesprek.
  • Juridische Handjes bespreken het vraagstuk vanuit juridisch perspectief en kaderen de opdracht in, zodat duidelijk wordt hoeveel uren de opdracht ongeveer in beslag zal nemen.
  • Juridische Handjes regelen juridische ondersteuning, advies, onderzoek, het opstellen van stukken, het opstarten van een procedure, et cetera.

Wat doen wij?

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING
BIJ
JURIDISCHE VRAAGSTUKKEN
VOOR EEN
TOEGANKELIJKE PRIJS

BOEK EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

REVIEWS

Casper Ezechiels

slider-img1

Ik ben werkende voor Juridische Handjes als student. Ik heb van de founder Bjorn veel begeleiding gehad en goede communicatie waardoor het voor mij als student makkelijk werd gemaakt te beginnen. Bjorn is een fijne werkgever die een ding centraal heeft staan: de studenten een kans geven mee te draaien in het echte leven. Het is dan ook een waanzinnige kans.

Hidde Bijl

slider-img1

Juridische Handjes heeft mij geadviseerd inzake de WOZ-waarde van mijn huis. De persoonlijke benadering, snelheid van contact leggen, professionaliteit en gedegen kennis van Justin de Jager hebben mij doen besluiten geen bezwaar aan te tekenen. Juridische Handjes komt na datgeen zij vooraf met je bespreken en maken dit op een transparante en eerlijke manier inzichtelijk.

Found Treasures

slider-img1

Met één van mijn startups, Kurierbox, begonnen de onderhandelingen met een grote partij in Polen. Echter, door de grootte van de deal en de taalbarrière, was dit een lastige opgave. Dankzij juridische handjes kwamen we met een betaalbare, werkbare oplossing. Een algemeen juridisch raamwerk waarna de details door een Poolse advocaat over werden genomen. Snel, efficiënt, meedenkend en goede, begrijpelijke communicatie. Juridische handjes is een aanrader!

Esther Hendricksen

slider-img1

Hele fijne samenwerking! Laagdrempelig in contact. Zeer tevreden over kwaliteiten van de juridische student en het resultaat. Kortom: het proces verliep allemaal erg vloeiend.

Jurgen Peters

slider-img1

Verschillende opdrachten ingeleverd en alles was binnen 24 uur afgehandeld. De kwaliteit van de studenten was erg professioneel en de ondersteuning van de advocaten kantoren gaven een succesvol resultaat. Ik ga Juridische Handjes vaker inzetten voor mijn bedrijf.

Gijs Altbersen

slider-img1

Ik heb een huis aangekocht via de gemeente en ontving een aanmaning van €5000,- euro vanwege achterstallig onderhoudt. Ik wilde het laten liggen omdat ik geen tijd had om dit aan te vechten maar via Juridische Handjes heb ik het toch opgepakt en het was succesvol. Heb mijn gehele bedrag ontvangen van de gemeente. Daarnaast heb ik ook mijn huurcontracten laten opstellen wat ik binnen een week volledig heb ontvangen. Dank!

Jasper Korps

slider-img1

Voor mijn bedrijf heb ik de gehele documentatie van overeenkomsten tot privacyverklaringen en algemene voorwaarden laten checken en adviseren. Ik kreeg een hele waslijst met aandachtspunten terug waar ik iets mee moest als bedrijf. Het Juridisch Handje kon bij elk artikel toelichten waarom dit voor mij voordelig was en wat er zou gebeuren als ik dit niet zou formuleren. Hartstikke fijn!

dark-linear

Wil je meer informatie?

BOEK EEN VRIJBLIJVEND GESPREK
×