STUDENTEN

Jij helpt onze klanten met uiteenlopende uitdagingen van het voorzien van juridisch advies tot het opstellen van contracten en bezwaarschriften. Naast een goed salaris, kan je jouw kennis meteen toepassen in de praktijk. Onze klanten zijn voornamelijk ondernemers en ZZP’ers, wat betekent dat je in het hart van het bedrijf meedenkt.

Masterstudent

Jij deelt je eigen werk en tijd in waar en wanneer je maar wilt

Ondernemend

Je bent ondernemend en gemotiveerd, en denkt graag mee over juridische problemen

Praktijkervaring

Diverse en uitdagende opdrachten, waardoor je werkt aan relevante praktijkervaring- en vaardigheden

Wil je een Juridisch Handje worden?

Meld je aan

Wie zoeken wij?

Wij selecteren alleen de beste masterstudenten als Juridisch Handje. Voldoe jij aan het volgende profiel?

  • Bachelor: je beschikt over een afgeronde WO bacheloropleiding in (bij voorkeur) rechtsgeleerdheid en je wilt je kennis toe gaan passen in de praktijk
  • Top of your class: je behoort tot de beste uit jouw klas en hebt minimaal een 7,5 gemiddeld gehaald voor jouw bacheloropleiding
  • Flexibel: je bent beschikbaar en in staat je eigen tijd in te delen, en neemt de verantwoordelijkheid voor jouw resultaat!
Juridische handjes foto
17

Rechtsgebieden

9

Steden

5

Talen

Lars Heerink (23)

Master student rechten

“Ik vind het erg leuk dat je in de praktijk bezig bent. Je theorie komt letterlijk direct van pas in de praktijk. Daarnaast vind ik het erg gaaf dat je verschillende zaken krijgt, zodat het ook spannend en leuk blijft. Het maakt me competitief en geeft me zelfs ook meer motivatie voor mijn studie.”

Casper Ezechiels (22)

Master student law & entrepreneurship management

“De uitdagen casussen die ik moet oplossen koppel ik aan mijn master fiscaal recht. Ik kan de theorie direct toepassen en zo de casus succesvol afronden”

Justin de Jager (26)

Master student rechten

“De eerste opdrachten gaven mij het gevoel dat dit het vak is waar ik mij later nog verder in wil gaan specialiseren. de opdrachten, op het gebied van accountancy, zijn erg breed en dat maakt het leuk”

Wil je een Juridisch Handje worden?

Meld je aan